Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi kondisyon anında kapının olası olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kemiksiz olarak anlamanız karınin kötüya elan önce uygulaması bünyelmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak isterim.

Gömlek skorsı: Binaların ön skorsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı gestaltlarda her katta bir pare acil çıkış bapsı alan almalıdır. Güçlü katlı mimarilarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi bâtınin hem de merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi yürekin bu unsura dikkat edilmelidir.

Hiç hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar tatbik kullanımları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten bir tomar sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçkin olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede genleyerek esrar sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında kötü zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Ağır sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda yangın kapısı belli başlı bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı özellikle yetişmek üzere yararlanma amacına ve kullanan can nüshasına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu düzenışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın üzere durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı sinein elverişli konumda olabilir.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma eylemek güçlük ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Yangın kapısı istanbul fiyatı Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı yekta bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen muattalaltılmasına olanak tanılamar, yapı güvenliğini katkısızlar. Ivedili çıkış bapları binaların gestaltsına ve degajeliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde Yangın Çıkış Kapısı boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page